Дърва за Огрев - реален кубик нарязани и нацепени

Пловдив  | Публикувана на 2023-02-07 07:38:41.
ID на обява: 1016 | Брой разглеждания: 172

Състояние: Ново
Тип: Фирмена

Модър - 2002 ООД предлага и доставя дърва за огрев от твърда дървесина (дъб и габър) в удобно за Вас време и място на конкурентни цени.

Доставка по Заявка до указан от Вас Адрес и време.

Отлично качество, нарязани и нацепени МОДЪР - 2002 ООД е насреща, за да Ви предложи най - добрата и качествена, на конкурентни цени дървесина за огрев.
Дървата за огрев са с точния размер, готови за употреба в домашни печки, камини, котли и други.
Направете своята поръчка сега, уверете се че сте си подсигурили топлина за зимата.
Дървата за огрев са чисто, равномерно нарязани от специализирана машина и могат да бъдат използвани в печки, камини, отоплителни котли и други уреди. Обикновено се нарязват на дължини от 25 или 33 см.
Дърва за огрев

Избирането на дърва за огрев не е толкова лесно (Например: ако отидете до местния доставчик на дърва и да вземете най-евтиното, и да го използвате, за да видите какво ще се случи).

Избраният тип дърва за огрев ще има огромно влияние върху работата на вашата камина, продължителността на живота и най-важното: безопасността.

Дървесината е биогориво. Когато се използва правилно, дървесината е част от естествения цикъл. Когато едно дърво расте, то обработва вода и въглероден диоксид в процеса на фотосинтеза, крайният продукт на който е кислородът, който ни е необходим за дишане. Когато дървото гори или се разлага, той отделя вода и въглероден диоксид с активното участие на кислорода, генериран по време на живота на дървото. Това е естествен цикъл. Изгарянето на дървесина не допринася за парниковия ефект.

1.00лева


Обява от Милен Георгиев

(Регистриран на: 2023-02-07 07:32:07)loading...
placeholder