Нелегален транспорт от и до България, Германия, Австрия,Холандия, Белгия, Чехия и други страни в Европа

Във връзка с акцията на ДАЙ и данъчна служба срещу нелегалните превози за чужбина и към България, ние се натъкнахме на нелегален превозвач на пътници и багаж от и до България, Германия, Австрия,  Холандия, Белгия, Чехия и други страни в Европа.

Във Фейсбук се подвизава с името Gradimir Gradev!

Притежава 2 къщи в Германия, които е закупил за по 10 000 € всяка, и които отдава  под наем на български гастърбайтъри!

Голям омайник е, вече и във всяка страна си има по няколко любовници при които да преспива /за да не спи в колата си/!

Известно ни е също, че господин Градев е имал чернодробно заболяване, придружено от епилептични припадъци, което е предпоставка за ПТП /такова заболяване се причинява в следствие на РАКИДЖОС! 

Апелираме към властите да му бъде направена лекарска експертиза, и да му се  отнеме свидетелството за управление на МПС, защото той е опасен, както за себе си, така и за всички участници в движението, включително и движеще се пешеходци и велосипедисти по тротоара

Имаме също информация, че е с ХЕПАТИТ В, по негови приказки, било по лекарска небрежност /такава грешка се случва 1 на 100 000 000/ !

Ако няма какво да кара за България, събира буклуците на познати и каквото намери на улицата, продава го в базар.бг и ОLX и Фейсбук групи за продажби /пълно с негови обяви/!

Молим българските и германски власти да обърнат внимание на „превозвача“, не заплаща данъци нито в България, нито в Германия за извършваните от него по-горе услуги!

Затова България е на това дередже, защото никой не иска да си плаща данъците!

Ако Вие сте се сблъсквали с нелегален превозвач на стоки, багаж, автомобили/коли, пътници и други подобни в Европа, свържете се с нас чрез формата за контакт, за да ги покажем на света!

Господин Gradev се е пострал да промени някои от постовете си във Фейсбук, други е изтрил след публикуването на статията за нелегален, нерегламентиран и нелицезиран транспорт на пътници, багаж и коли/автомобили/превозни средства от България за европейски страни и обратно, но ние сме готови да съдействаме на органите на реда с оригиналните такива, а и ще продължаваме да следим за нови постове на тема пътъване до  Европа и незакни продажби!

Очаквайте всеки ден обновяване на статията 

Nelegalen trasport balgatiq holandiq belgiq
Нелегален транспорт от и за България, хо,андия, белгия и Европа