трудова злополука в Германия
Модератор: Ice_lady
трудова злополука в Германия
Интересувам се какви са правата ми при трудова злополука в Германия. Какво обезщетение мога да получа и от кого?
Advertisement
loading...
Re: трудова злополука в Германия
Интересувам се какви са правата ми при трудова злополука в Германия. Какво обезщетение мога да получа и от кого?
Здравейте, питането ви означава ли, че вече нещо се е случило или искате да се информирате предварително по темата?
Здравейте,имам въпрос за болничните в Германия.Ако болничните 6 седмици са издавани от различни лекари проблем ли е? Причината. е ,че нямам личен лекар ,а и не бях доволна от тези ,който посетих .И ако болеста продължава,кой плащта след 6 седмица болничният.Благодаря !
Здравейт Renil
Няма значение болничните от колко лекари и праксиси са,
до шестата седми плаща работодателя, а след това краннкенкасата.
Стига диагнозата да епотвърдена от последващия лекар
Тоест, да не сте отишли при няколко лекаря за грип и всеки да Ви даде по една седмичен болнични!
Няма значение болничните от колко лекари и праксиси са,
до шестата седми плаща работодателя, а след това краннкенкасата.
Стига диагнозата да епотвърдена от последващия лекар
Тоест, да не сте отишли при няколко лекаря за грип и всеки да Ви даде по една седмичен болнични!
Не диагнозата е по сложна, болничните за 6 седмици са от двама лекари ,но тяхното лечение не ми помага и сега тръгнах при трети, който откри проблема.След шестата седмица трябва ли да попалня някакав документ за здравната каса?Благодаря