logo

СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ ЗА ГЕРМАНИЯ

Германия | Публикувана на 2017-09-23 09:27:45.
ID на обява: 163 | Брой разглеждания: 886

Тип: Фирмена

Набираме Социални асистенти – болногледачи на възрастни хора.
Коректност, отговорност, доверие – това са нашите най-важни приоритети.
Знаем какво е да си далеч от близки и приятели. Желанието ни е всеки да се чувства сигурен на територията на чужда държава. Нашите служители са и наши приятели.
Важно условие когато кандидатствате при нас е да имате желание и мотивация за работа с възрастни хора.

Защо да предпочетете работа при нас:
- Дружеството ни е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане.Ние спазваме всички изисквания на Европейската нормативна уредба за командировани служители. Предлагаме Ви напълно законна работа с Български Трудов договор в Република Германия, т.е. Вие сте наш служител и ние Ви командироваме при лицето за което ще се грижите. Това се осъществява посредством сключен между нас и клиента договор за предоставяне на услуги за работа в Германия. Легалното Ви пребиваване се осъществява посредством А1 формуляр, който легализира Вашия престой и работа и Ви осигурява необходимата социална сигурност.
- Възнаграждение чисто (нетно) до 1500 ЕВРО и ежемесечно навременно изплащане. При всеки асистент е индивидално и се определя от нивото на немски език което имате (основно, средно, добро, високо), както и тежестта на случая който поемате, но дори и с не толкова добър немски, Вашето възнаграждение няма да е по-малко от 900 ЕВРО. Предимство също така е опитът в грижата за възрастен човек – личен или професионален.
- Социално и здравно осигуряване, върху пълния размер на договореното възнаграждение, т.е. ако например Вашата месечна заплата е 1100 ЕВРО (2152 лева), ние Ви осигуряваме тук в България върху пълният размер на тази сума, което е изключително важно, особено за хората в предпенсионна възраст
- Бонус заплащане по време на Коледните и Великденски празници

- Допълнителна застраховка “Трудова злополука” за чужбина, която е напълно безплатна за Вас

-“Здравна застраховка” – на стойност 10 000 евро, която е напълно безплатна за Вас

- Осигурен транспорт от България до Германия и обратно, който изцяло се поема от Нас
Безплатна квартира и храна, т.е. асистентът живее и се храни в дома на лицето за което се грижи.
- Винаги имаме дежурен и сме на разположение на нашите служители, при възникнал проблем, докато сте в Германия и съдействаме за разрешаването му в най кратки срокове.


Как да кандидатствам?
1) Ако предложението ни представлява интерес за Вас, първо трябва да се свържете на някои от обявените телефони или скайп адреси, за да уточним езиковите Ви познания и да определим нивото на немски език, което имате.
2) Ако немският Ви език покрива минимума като изискване, уговаряме удобен ден и час за Вас и за нас и провеждаме лична среща на място в един от двата ни офиса (в гр.Казанлък или гр.София, където Ви е по-удобно). Създаваме Ви работен профил и Автобиография, за да изберем най-подходящата позиция за Вас, като вземаме предвид и Вашите изисквания и очаквания.
3) Започваме да подаваме Вашият профил на нашите партньори от Германия и в момента в който бъдете одобрен/а от семейство, уточняваме точна дата и организираме Вашето пътуване.

При първа среща с нас не е необходимо да носите никакви специални документи, освен документ за самоличност (лична карта)!

За повече информация относно работата и офертите които получаваме може да се свържете с нас на обявените по-долу координати. всеки делничен ден между 9:00 и 18:00ч.


Адрес гр.София, ул. Цар Асен 15, офис: 2 (в непосредствена близост до Съдебна Палата и бул. Витоша)

тел. гр.София: 0893 390 840; скайп: rabota_germania

Адрес гр. Казанлък, ул. “Христо Ботев” 76A

тел. 0431/90 551; 0898 794 772; 0883 565 696
скайпове: milena.ganeva23 или v.boneva24


Договаряне


Обява от ПИСИЕЙЕС ООД

(Регистриран на: 2017-09-23 09:27:45)
Последно разгледани обяви

loading...
placeholder