logo

Работа за болногледачи в Германия и Австрия

Германия | Публикувана на 2017-09-21 05:33:13.
ID на обява: 145 | Брой разглеждания: 243

Тип: Фирмена

Работа за болногледачи в Германия .
Работа за болногледачи в Австрия.
Работа за болногледачи в чужбина.
Работа за болногледачи в Европа.

Мили болногледачки, избирайте всеки месец от повече от 200 свободни работни позиции в Германия. Регистрирайте се безплатно и елате в нашия супер отбор на болногледачи.

ОСВЕН ТОВА ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:
Сериозен подход: Не изискваме никакви посреднически такси. Нашата цел не е еднократна работа, а дългосрочно сътрудничество, което да удовлетворява както приемното семейство, така и болногледачки.
Сигурност: Нашата агенция оперира на пазара вече 11 години. Затова ние ви предлагаме сътрудничество със стабилен партньор, който има дългогодишен опит.
Бързо осигуряване на работа: Нашето продложение за работа идва веднага след регистрация от ваша страна, а от вас самите зависи кога искате да пътувате.
Голям избор на обяви за работа: Всеки ден получаваме от 10 до 20 нови обяви за работа, които можете да намерите в съкратена форма на нашата интернет страница . Фирмата разполага с обширна база данни за работни места, което ви дава невероятната възможност сами да направите своя избор.
Професионално обслужване: С избиране на семейство сътрудничество ни не свършва, напротив, сега започваме! Нашите SunSet-координатори ще са постоянно на ваше разположение. Обърнете се към нас по всяко време!
По-близо до вас: Радостни сме да ви съобщим, че вече имаме представителство и в София.

Договаряне


Обява от SUNSET

(Регистриран на: 2017-09-21 05:33:12)
Последно разгледани обяви

loading...
placeholder